Kedves Kolléganők, Kollégák!

Kamaránk 2012. december 21. - 2013. január 2. között ügyviteli szünetet tart. Első munkanap: 2013. január 3. csütörtök.


Békés Karácsonyt !

Kedves Kollégák!

A mellékelt koncert meghívással kívánunk Nektek áldott, békés Karácsonyt!

Csutiné Schleer Erzsébet, Böbe
PRIMAVERA KÓRUS

Bővebben...


A Magyar Műemlékvédelemért

„csak egy országos hatóság tekintélyével és szakvezetésével lehet megállítani a magyar műemlékek pusztulását”

Magyar Orvosok és Természetvizsgálók Társaságának 1868-ban, Egerben tartott XIII. közgyűlésének deklarációjából
A kulturális örökségvédelem területén zajló átalakulások akkor szolgálják az ország és a társadalom érdekét, ha erős tudományos és szakmai intézmény szolgálja a magyar műemlékvédelem ügyét. Az intézmény feleljen meg a társadalom kötelességének és elvárásának!

Bővebben...


Schmidl Ferenc

Schmidl Ferenc (1902-1977) Ybl-díjas építész, városi műszaki főtanácsos születésének 110. évfordulójára emlékezünk 2012. július 06-án, 15 órakor a  székesfehérvári Palotai úti Hosszú-temetőben.

Bővebben...


Európai Dísznövény és Kertészeti Napok - 2012

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre 2012. június 01-03 között az "Európai Dísznövény és Kertészeti Napok" Fehérvárcsurgón, a Károlyi kastélyparkban. A konferencia fő témája: A víz a kertművészetben és a természetben.

Bővebben...


V. Hazai Szakmai Tanulmányút - Továbbképzés a MAKEOSZ szervezésében

Szakmai tanulmányutat és továbbképzést szervez a MAKEOSZ 2012. június 07-én. Évelő növények termesztése, a Gödöllő, Grassalkovich-kastély parkjának rekonstrukciós munkái szerepelnek a programban.

Bővebben...


Építőipari Vállalkozások Szakmai Napja 2012

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében idén első alkalommal kerül megrendezésre az "Építőipari Vállalkozások Szakmai Napja"  2012. június 01-02-án. Szombaton kerül  átadásra a "Fejér Megyei Építőipari Nívódíj", továbbá a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola tornatermében tagjaink kiállítása is megtekinthető.

Bővebben...


Schulz István építész emléktábla

A Fejér Megyei Építészek Kamarája SCHULZ ISTVÁN ÉPÍTÉSZ (1934-2010) emlékére emléktáblát avat a Pelikán udvarban (Székesfehérvár, Kossuth u. 15.) 2012. május 31-én, csütörtökön 18 órakor. Az emlékező ünnepségen Székesfehérvár városa nevében Páli Zsuzsanna városi főépítész és Égi Tamás alpolgármester, a Belváros önkormányzati képviselője, kamaránk nevében Csutiné Schleer Erzsébet mond méltatást.

Bővebben...


Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája