CONSTRUMA 2018

2018. március 26.
A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor 2018. április 11-15. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az idei évben az építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor tagjai: CONSTRUMA (építőipar), RENEO (megújuló energia, épületgépészet), OTTHONDesign (lakberendezés, design), CONSTRUMA Kert (kerttervezés, kertépítés, dísznövény).


VÁLTOZÁS! A korábbiaktól eltérően az idei évtől már nem ingyenes, hanem kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk, de csak online előzetes regisztráció esetén!
A Hungexpo és a Magyar Építész Kamara megállapodása értelmében a MÉK tagok számára az első két szakmai napra  (április 11-12.) továbbra is ingyenes belépést, április 13 -ára pedig kedvezményes belépési lehetőséget biztosítunk.

Konferencia programok  ITT , online regisztráció: április 11-12. ,   április 13.

A Magyar Építész Kamara a Construma kiállítás megtekintéséért (minimum 3 óra kiállítás látogatásért) 1 továbbképzési pontot ítélt (Bírálati sorszám: 2018/6.), melyet a tagok a Kamara standján, az A pavilon 111i standon vehetnek át a kiállítás ideje alatt.
További részletek a MÉK
honlapján!
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Megyei Építészek Kamarája