CONSTRUMA - 2019. április 3-7.

2019. március 11.
2019. április 3. és 7. között kerül sor az idei Construma Építőipari Szakkiállításra a Hungexpo kiállítási területen Budapesten. A Magyar Építész Kamara 2019. évben is saját standdal jelenik meg a Construmán, az A pavilon 210C standhelyen, ahol a szakkiállítás megtekintéséért járó 1 továbbképzési pont igazolást vehetik át az építész kamarai szakmagyakorlók.


Az építész kamarai szakmagyakorlók számára szerdán, csütörtökön és pénteken ingyenes a belépés a Construmára, a hétvégén pedig 1500 Ft-os kedvezményes belépőjeggyel lehetséges.
Az ingyenes belépéshez regisztrálni szükséges ITT, vagy a képre kattintva.
Az e-mail visszaigazolásban kapott vonalkódot kérjük kinyomtatni és elvinni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a vonalkód egy alkalommal használható fel, nem pedig naponta.
A MÉK április 3. szerdán az A pavilon épített konferencia termében tantermi kötelező továbbképzést, április 4. csütörtökön pedig ugyanitt Montázs, azaz az építész kamarai szakmagyakorlókat érintő aktuális témák címen 2,5 továbbképzési pontos szakmai továbbképzést tart az építőipari szakkiállításon. A továbbképzésekről részletes információk és jelentkezés: http://tako.mek.hu oldalon.
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája