2013-02-19 (továbbképzés, nyilvántartási díj)

Kedves Kolléganők, Kollégák!

2013-ban sokunknak lejár a szakmagyakorlási jogosultsága, melyet a 103/ 2006-os Korm. rendeletben is szabályozottak szerint kell megújítani. A rendelet továbbképzési kötelezettséget ír elő, mely továbbképzések tartalma szabadon választható és kötelező témakörökből áll. Kérnék mindenkit, hogy ellenőrizzétek pontjaitok számát, ebben segítséget tud adni titkárságunk.
Előzetes tájékoztatás szerint többeknek nincs meg a kötelező továbbképzése, ezért úgy gondoltuk, hogy a következő taggyűléssel egy időben (március vége-április eleje) szervezünk egy tanfolyamot. (Lehetőség szerint térítésmentesen)

Felhívnám továbbá figyelmeteket a március 31-ig fizetendő nyilvántartási díjra, melyet már a 2013-01-17-i hírlevélben jeleztem:
http://fejermek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=214:2013-01-17-b&catid=15&Itemid=161

Honlapunkra feltettem a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013.február 15-én tartott Közgyűlésének előterjesztését az alábbi tárgyakban:
  • településképi véleményezési eljárás
  • településképi bejelentési eljárás és településképi kötelezés
  • helyi építészeti-műszaki tervtanács
Javaslom mindenkinek tanulmányozásra  az előterjesztéseket (időközben valószínűleg már rendeletek), milyen eljárásokat kell lefolytatni bizonyos esetekben az építési engedély kérelem benyújtása előtt, vagy engedély nélkül végezhető építési tevékenységeknél.
http://fejermek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=254:kozgyulesi-eloterjesztesek&catid=8&Itemid=101

Üdvözlettel: Németh László
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája