Átadták a főépítészi díjakat

2013. augusztus 29.
A Díjakat Nagykőrösön, 2013. augusztus 29.-én a XVIII. Országos Főépítészi Konferencián ünnepélyes keretek között adta át dr. Czira Szabolcs Nagykőrös Város polgármestere és Philipp Frigyes az Országos Főépítészi Kollégium elnöke.

2013-ban „FŐÉPÍTÉSZI ÉLETMŰ DÍJ”- at vehetett át

PÁLI ZSUZSANNA okleveles építészmérnök, Dunaújváros és Székesfehérvár Megyei Jogú Városok, valamint Fejér megye korábbi főépítésze

a közigazgatásban, az önkormányzatok érdekében kifejtett kimagasló, példaértékű, magas színvonalú megyei és városi főépítészi munkájáért, melyet lelkiismeretesen, a köz szolgálatáért felelősséggel látott el; teljes főépítészi/építészi munkásságával példát adott a harmonikus, értékelvű településfejlesztés-rendezés humánus, szakmailag elkötelezett útjáról.

2013-ban „FŐÉPÍTÉSZI ÉLETMŰ DÍJ”- at vehetett át továbbá

ARATÓ ANDRÁS ISTVÁN okleveles építészmérnök, ny. Észak-alföldi állami főépítész

több évtizedes színvonalas állami (területi) és megyei főépítészi munkásságáért, amelyet a szakma számára a felkészültség, a korrektség és a kitartás jellemzett; az Észak-Alföld lelkiismeretes településrendezési, építészeti gondozásáért, becsületes, példamutató emberi magatartásáért; szemléletformáló, tudatosságnövelő szakmai munkája a magyar urbanisztikában is példamutató.

2013-ban „AZ ÉV FŐÉPÍTÉSZE DÍJ”- at kapott

PATAKI FERENC okleveles építészmérnök, Szolnok Megyei Jogú Város főépítésze

a szakmai társadalom és az önkormányzat megelégedésére végzett két évtizedes főépítészi munkásságáért, mely a településrendezés terén megkerülhetetlen igazodási pont a régió főépítészei számára; a városkép, a városközpont, a Tiszapart pozitív változásaiért, amely főépítészi munkáját dicséri.

Gratulálunk a kitüntetetteknek, gratulálunk Páli Zsuzsannának!

Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája