Fejér Megyei Építőipari Nívódíj - 2014

2014. március 18. (jelölési határidő: 2014. május 12.)
Az ARÉV Baráti Kör Egyesület, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Fejér Megyei Mérnöki Kamara és a Fejér Megyei Építészek Kamarája által 2012-ben alapított  FEJÉR MEGYEI ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ idén is meghirdetésre kerül.
A Nívódíj azon épített alkotásoknak adományozható, melyek megvalósítása 5 évnél régebben történt, az azóta eltelt időben az üzemeltetés során igazolta a várhatóan tartós, az eredeti célnak megfelelő használat lehetőségét. Műemléki és helyi védettség alatt álló épületek esetében csak azok felújítási munkáira adományozható Nívódíj.

A Díj odaítélésében nem lehet meghatározó az alkotás jellege, tulajdonviszonya. Ugyanakkor meghatározó az üzemeltetés gazdaságossága, a karbantartottság, a települést formáló, szépítő hatása. A Díj azon alkotásoknak adható, melyekre a szakma, a lakosság, vagy annak valamely civil szervezete tesz ajánlást. Az elismerésre pályázhat maga a tervező, a  kivitelező, vagy a tulajdonos is.
A javaslatokat a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara címére (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.) postai úton megküldve, vagy ugyanitt, az információszolgálaton, személyesen lehet megtenni. Jelölni lehet továbbá a 22/ 510-312 fax számon, valamint a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   e-mail címen is. Az ajánlás tartalmazza a díjazásra javasolt alkotás beazonosítható megnevezését, pontos címét. Hasznos segítség lehet a tervezők, kivitelezők adatainak megadása, vagy fénykép csatolása a javaslathoz. A Díj odaítéléséről az Alapítók által delegált 2-2 főből, illetve a Fejér megyei főépítészből álló szakmai zsűri dönt, szigorúan szakmai alapon.

A jelölések beküldési határideje: 2014. május 12.                                                                                            
A Díj átadása a 2014. május 30-31. között megtartandó Építőipari Vállalkozások Szakmai Napja rendezvénysorozat keretében, május 30-án történik.

További részletek, pályázati kiírás a mellékletben:
Share

Vissza

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája