Ezen az oldalon a tagjainknak, a nyilvántartottaknak kiküldött fontosabb elektronikus hírlevelek (e-mail) találhatóak időrendi sorrendben.

2012-01-10

Tisztelt Kolléganők, Kollégák !

Gondolom előttetek is ismert, hogy a tűzvédelmi műszaki leírás készítését rendeletek szabályozzák, mely rendeleteket elég nehéz követni. A mellékelt elemzésben megpróbálok ebben segíteni, állástfoglalni, melyet a magánvéleményemként kezeljetek.

 Tisztelettel: Németh László

2012-01-05

Tisztelt Kolléganők, Kollégák !

Gondolom előttetek is ismert - vagy most lesz az - , hogy 2011. novemberében módosult a gazdasági kamarákról szóló törvény. (1999. évi CXXI.tv.) Ennek értelmében a gazdálkodó szervezeteknek (egyéni és társas vállalkozások) regisztrálni kell a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamaránál. Ennek díja 5000 Ft/év, melyet meglévő vállalkozások esetében 2012.03.01-ig, újonnan alakulók esetében a nyílvántartásba vételt követő 5 munkanapon belül kell megfizetni. Kérlek Benneteket, erre figyeljetek oda, mert a be nem fizetés köztartozásnak minősül.
 

2011-12-21

Év végi levél a tagoknak.

2011-11-29

Kedves Kolléganők és Kollégák !

Szükségesnek tartom Kamaránk emblémájának, "logó"-jának megtervezését. Ezért nyílvános, házi pályázatot írok ki - kikapcsolódásként - tárgyi témában. A pályázatokat a Kamara e-mail címére kérem megküldeni - a titkosságot Rátok bízom - valamilyen kép fáljban (BMP,JPEG,TIFF) 2011. december 09-ig. Az elbírálásra a következő elnökségi ülésen (2011.december 12. 17 óra) kerül sor . Ezen logó kerül fel minden hivatalos levelünkre, illetve használjuk "bannerként"  egyes honlapokon. (pl. fehervar.hu-n) A díjazást még érleljük, várom erre is az ötleteket.

 Köszönettel: Németh László - FÉK elnök

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Megyei Építészek Kamarája