Tisztelt Tanúsító!

2013. április 07.

Megszületett a  http://www.epuletenergetikaitanusitvanyok.hu gyűjtőportálunk.
Ingyen regisztrálhat, ha Ön vagy cége tanúsító.
Ingyen hirdetheti vállalkozását.

Bővebben...

CONSTRUMA - 2013

2013. április 02.
A Construma 2013 építőipari kiállítás április 10–14. között várja a látogatókat. 2013-ban új koncepció alapján, a Construma mellett a Hungarotherm, a Reneo, az Urb:Icon, az OtthonDesign kiállításokon várják a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
További részletek  ITT .
Szakmai napra való ingyenes belépő ITT igényelhető.

Elkészült a Csókakői vár kaputornya

2013. március 27.
Jelentős állomásához érkezett a csókakői vár felújítása azzal, hogy alig fél év alatt, közel százmillió forint felhasználásával elkészült a kaputorony rekonstrukciója. A megújult tornyot április 2-án avatják fel.


Bővebben...


REVCO színgarancia

2013. április 02.
              Kedves Partnereink!
A termékfejlesztéseknek, és az épületkémia fejlődésének köszönhetően    Szilikon vakolatainkra rendkívül hosszú távú színgarancia szavatolásával     előremutató lépést tudunk tenni a minőségi vakolatok terén. 
A Revco Magyarország Kft. a törvényileg előírt szavatossági kötelezettségeit meghaladóan, 2013. április 1-től, Vario Szilikon vékonyvakolataira 27 ÉV SZÍNGARANCIÁT vállal!

Bővebben...


VII. Rockwool Építészeti és Tűzvédelmi Konferencia

2013. április 11. csütörtök, 10:00-15:00
Kedves Kollégák!
Szeretettel meghívjuk Önöket a  Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozata és a Rockwool Hungary Kft. közös szervezésében megrendezésre kerülő konferenciára:
VII. Rockwool Építészeti és Tűzvédelmi Konferencia, ÉTDR, OTÉK, OTSZ, ÉTV változásai a gyakorlatban


Konferencia helyszíne, időpontja:
Helyszín: Construma Szakkiállítás,
               Hungexpo Budapesti Vásárközpont
            1101 Budapest, Albertirsai út 10. 25. sz. épület
Időpont: 2013. április 11. csütörtök,  10:00-15:00

KÉRDÉSEKET VÁRUNK a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a lent olvasható előadások témáihoz kapcsolódóan. Az előadók ne csak általánosságban beszéljenek egy-egy témáról, hanem olyan konkrétumokról is, amelyek kiemelten érdeklik a tervezőket.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a konferenciaterem befogadóképessége korlátozott, így érkezés sorrendjében tudjuk a férőhelyeket, ülőhelyeket biztosítani.
A konferencián való részvétel és egyben a kiállítás megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linkeken lehet megtenni:

Bővebben...


Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája