CSALÁDI HÁZ MINTATERVEK, ÉPÍTÉSZETI ÖTLETPÁLYÁZAT 2019

2019. április 21.
A magyar építészeti hagyományok és településkép kreatív fejlesztésének érdekében, valamint a fiatal családok otthonteremtését lehetővé tevő Családi Otthonteremtési Kedvezmény és a Magyar Falu Program támogatására a Miniszterelnökség és háttérintézménye a Lechner Tudásközpont Területi, Építészeti és Informatikai Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a magyar építész-társadalom teljes körű bevonásával elkészíti a Nemzeti Mintaterv Katalógust.


Ezúton is bíztatunk minden építész kollégát és építész hallgatót, hogy ötleteivel, terveivel vegyen részt a mintatervek kidolgozásában, segítse elő Magyarország épített környezetének minőségi formálását!
A 2019. április 18-án kiírt „Nemzeti Mintaterv Katalógus 2020 - Családi ház mintatervek” országos építészeti ötletpályázat leadási határideje módosult, az elektronikus feltöltés teljesítése és a postára adás határideje: 2019. július 31. 23:55.

További információ és jelentkezés a pályázatra a kiíró honlapján , pályázati kiírás a mellékletben:

Bővebben...

ARCHITEKTÚRA DISPUTA

2019. március 22.

CONSTRUMA - 2019. április 3-7.

2019. március 11.
2019. április 3. és 7. között kerül sor az idei Construma Építőipari Szakkiállításra a Hungexpo kiállítási területen Budapesten. A Magyar Építész Kamara 2019. évben is saját standdal jelenik meg a Construmán, az A pavilon 210C standhelyen, ahol a szakkiállítás megtekintéséért járó 1 továbbképzési pont igazolást vehetik át az építész kamarai szakmagyakorlók.


Az építész kamarai szakmagyakorlók számára szerdán, csütörtökön és pénteken ingyenes a belépés a Construmára, a hétvégén pedig 1500 Ft-os kedvezményes belépőjeggyel lehetséges.
Az ingyenes belépéshez regisztrálni szükséges ITT, vagy a képre kattintva.
Az e-mail visszaigazolásban kapott vonalkódot kérjük kinyomtatni és elvinni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a vonalkód egy alkalommal használható fel, nem pedig naponta.
A MÉK április 3. szerdán az A pavilon épített konferencia termében tantermi kötelező továbbképzést, április 4. csütörtökön pedig ugyanitt Montázs, azaz az építész kamarai szakmagyakorlókat érintő aktuális témák címen 2,5 továbbképzési pontos szakmai továbbképzést tart az építőipari szakkiállításon. A továbbképzésekről részletes információk és jelentkezés: http://tako.mek.hu oldalon.

2019-03-27-i Taggyűlés

Taggyűlés helye: Szabadművelődés Háza - Székesfehérvár, Fürdősor 3. (földszinti előadóterem)
Taggyűlés időpontja: 2019. március 27. (szerda) 16:30 óra

Amennyiben kellő létszámú résztvevő hiányában a Taggyűlés a meghirdetett időpontban nem határozatképes (taglétszám 50 %-a + 1 fő), úgy azonos napirenddel, helyszínen a megismételt Taggyűlés időpontja: 16:45 óra
(A Taggyűlés napirendje, mellékletek ITT)

Együttműködési megállapodás MÉSZ-FÉK

2019. február 27.
Újabb megyei kamarával kötött együttműködési megállapodást a MÉSZ. A Fejér Megyei Építészek Kamarája (FÉK) részéről Németh László elnök és a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) részéről Krizsán András DLA, elnök vállalják, hogy segítik egymás tevékenységét és céljait az építészek, az építészeti alkotások és eredmények láthatóvá tételében és népszerűsítésében.


Attachments:
Letöltés (MESZ_MEK.pdf)Megállapodás MÉSZ-FÉK
3053 Kb

Partnereink

Társkamarák

©2012 | Fejér Vármegyei Építészek Kamarája